Dom > O nas


"SUMMERLY QUARTZ" podjetja THINKING Industries Corporation si prizadeva za izgradnjo blagovne znamke kvarca visoke kakovosti. Naša tovarna, ki se nahaja v "World of Stone" Shuitou, je eno vodilno in zanesljivo podjetje, specializirano za raziskave in razvoj, proizvodnjo, prodajo in servis kot eno od sodobnih velikih umetnih kremenov proizvodnih podjetij, s ciljem, da proizvajajo vrhunsko kakovost umetnega kremenčevega kamna . Z desetletnimi izkušnjami na področju umetnega kamna, izvajanjem sodobnega načina upravljanja in izdelavo visoko kakovostnih izdelkov v kvarčni industriji, naš ustanovitelj ustvari lastno blagovno znamko »LETO«. Imamo močno raziskavo in razvoj izdelkov ter neodvisno inovacijsko sposobnost, ki ustvarja višjo vrednost za kupca.


Shunsen Industries Corporation , kot naše podružnice z istim lastnikom, imajo izkušnje zaposlenih in strokovnjake na področju umetnega kamna in mednarodnega poslovanja. Že vrsto let, Shunsen Industries Corporation strogo vodi znanstveno upravljanje in delovanje. Z geslom "Kvaliteta najprej, prva stranka", Shunsen dobi dober ugled od strank po vsem svetu. Prepričani smo, da vam ponudimo naše najboljše storitve in vas pozdravljamo na poizvedbo in spoznavamo več.


Naše prednosti so:

● Proizvodni obrat zajema površino 20000 kvadratnih metrov, s tremi mednarodnimi naprednimi avtomatskimi proizvodnimi linijami za proizvodnjo kremenčevega kamna, ima edinstveno tehniško formulo. Raziskujemo in razvijamo številne serije, številne modele in barve ter specifikacije visokokakovostnega kremena. Naša tovarna proizvede 1 milijon kvadratnih metrov visoko kakovostnega kremena na leto. Glavni trgi so v Severni Ameriki, Južni Ameriki, Evropi, Oceaniji in drugih delih sveta.

● Ob lastni laboratorij za raziskave in razvoj, izdelki sledijo času.

● je opravil ISO9001 in vse vrste inšpekcijskih potrdil, kot so: certificiranje sistema okoljskega upravljanja, certificiranje sistema vodenja kakovosti, CE, SGS itd.

● S prvovrstno strokovno ekipo, desetletnimi izkušnjami v mednarodnih poslovnih dejavnostih, mladih in polnih strasti, najbolj iskrenega službenega odnosa in bogatega strokovnega znanja, aktivno širimo domače in mednarodne trge, je že dosegel dosledno visoko priznanje v domačem in mednarodnih trgih.

● Projekti na domu in v tujini, vključno z mednarodnim turističnim terminalom Xiamen International, so ponudili celoten sklop nepremičninskih projektov, kolegija Xiamen Jimei Xincheng Chengyi, Muzeja znanosti in tehnologije ter knjižnice itd.

S hvaležnimi srci cenimo vse prijatelje, ki nam pomagajo. V naslednjih 10 letih vam bomo prinesli svetlo in čudovito prihodnost!